Vad krävs för god drift och underhåll av blästerhallar från Pekotek?

Underhållskostnaderna för Pekoteks Non-waste återvinningssystem är mycket låga. Det luftdrivna systemet har betydligt färre slitdelar än traditionella skrapgolv. Kostnader för service, underhåll och reservdelar är därför mycket kostnadseffektiva.

Vilken typ av underhåll kräver blästringslösningen med Non-waste?
Den icke-avfallsblästringslösningen är mycket enkel att använda (inga mekaniska transportörer) och därför nästan underhållsfri. En inspektion en gång om året av skicket är tillräckligt för underhåll.

Hur länge håller filtren?
I vår Non-waste-lösning använder vi kassettfilter med lång livslängd och deras genomsnittliga bytesintervall är cirka 5-7 år vid normal 1-skiftsanvändning.

Hur länge håller dessa blästerhallar?
Den enkla driftsprincipen och underhållbarheten har garanterat att även de första levererade kamrarna fortfarande är våra referenser. Vi har levererat icke-avfallskammare sedan 1983. Flera icke-avfallsblästringskammare är också i kontinuerlig robotblästringsdrift.

Eftersom systemet inte nyttjar mekaniska transmedel är dess användbarhet och livslängd betydligt längre än med konventionella lösningar. Årliga inspektioner utförda av Pekotek kan också förlänga den normala garantiperioden.

pekotek_logo

Har du en fråga om Pekoteks produkter och lösningar

Har du en fråga som inte är besvarad, skicka in den här så återkommer vi.

Kan vi hjälpa dig?