Voortman - Slungrensmaskiner för behandling av plåt

Maskiner för förbehandling av plåt, balk och profiler

Voortman Steel Machinerys leveransprogram av slungrensmaskiner består av maskiner för förbehandling av plåt, balk och profiler (post fabrication).

Slungrensmaskiner från Voortman

Voortmans automatiska slungrensmaskiner är designad med komponenter av högsta kvalitet för blästring av plåtar och profiler för en optimal färdig stålyta. Förinstallerade program och automatiska funktioner gör maskinen enkel att lära sig och använda. Dess kompakta design minskar platsbehovet utan att försämra funktionalitet eller kvalitet. Ett minimalt platsbehov krävs när man kombinerar blästringsprocessen med målning, förvärmning, torkning och en avblåsningsenhet.

Post fabrication är avsedd för att förbehandla plåt, balk och profiler och finns för arbetsbredder från 1500 mm – 4500 mm med 4-10 slunghjul. Maskinerna kan givetvis utrustas med primerautomat eller färdigmålnings-automater till kompletta förbehandlingslinjer.

För mer information besök Voortman Steel Machinerys egna hemsida.

voortman-logo
Voortman-Slungrensmaskin-1
Voortman-Slungrensmaskin-2
Voortman-Slungrensmaskin-3

Richard Steen AB har 50 års erfarenhet av Ytbehandling

Blästring & Målning i blodet!

Richard Steen Svenska AB registrerades 1972 som ett dotterbolag till Richard Steen & Sønn AS i Oslo. Verksamheten startade med slungrensmaskiner och kompletta blästermålningslinjer. Företaget drivs idag som ett familjeföretag av Anna-Carin och Mats Englund.

Vi har jobbat med Voortmans produktsortiment i över 20 år!

Mats-Englund-1
richard-steen-logotyp

Över 50 års erfarenhet av arbeten med blästermaskiner, lackering, slungrensmaskiner, stans- och klippsystem, borrar och sågar.

Mats Englund
+46 703-296222
mats@richardsteen.se

Kan vi hjälpa dig?