Richard Steen AB är återförsäljare för Rump

Vi marknadsför och säljer Rumps slungrensmaskiner och maskiner för bearbetning av plåt och profiler

Tyska Rump är specialiserade på blästringsmaskiner.

Blästermaskiner, slungrensmaskiner

Vi har valt att samarbeta med Rump eftersom…

Med Rump kan vi erbjuda våra kunder

Allt från planering och tillverkning av skräddarsydda tryckluftsdrivna kulblästringsmaskiner och luftlösa blästringsprocedurer till reservdelsservice samt maskinunderhåll och skötsel.

Utöver de klassiska maskintyperna som trådband, överliggande monorail-blästringsmaskiner och rulltransportörer, luftblästerskåp eller sandblästringsverkstäder, rörblästringsmaskiner för inre och yttre bearbetning av rör samt trumblästrings- och stålverkstrumlingsbandsmaskiner för blästring batchbearbetade arbetsstycken levereras också.

Dessutom ger RUMP STRAHLANLAGEN med sina innovativa kompakta system möjlighet att svara på kundernas krav snabbt och effektivt.

rump_logotype
Rump i Salzkotten, Tyskland har utvecklat och byggt skräddarsydda blästermaskiner sedan 1969.

Richard Steen AB har 50 års erfarenhet av Ytbehandling

Blästring & Målning i blodet!

Richard Steen Svenska AB registrerades 1972 som ett dotterbolag till Richard Steen & Sønn AS i Oslo. Verksamheten startade med slungrensmaskiner och kompletta blästermålningslinjer. Företaget drivs idag som ett familjeföretag av Anna-Carin och Mats Englund.

Vi har jobbat med Rumps produktsortiment i över 10 år!

Mats-Englund-1
richard-steen-logotyp

Över 50 års erfarenhet av arbeten med blästermaskiner, lackering, slungrensmaskiner, stans- och klippsystem, borrar och sågar.

Mats Englund
+46 703-296222
mats@richardsteen.se

Kan vi hjälpa dig?