Reservdelar & Service

Vi har ett eget reservdelslager

Service – Reservdelar – Underhåll

Vi tillhandahåller reservdelar och utför servicearbeten på både nya och äldre maskiner. Vi har ett eget reservdelslager till de maskiner som finns i Sverige för att kunna minimera stilleståndstider om något händer.

Kvalitet, trygghet, tillgänglighet och utveckling

Eget reservdelslager

Vi har ett eget reservdelslager till de maskiner som finns i Sverige för att kunna minimera stilleståndstider om något händer. Storleken på vårt lager är baserat på kundnytta i stället för snäva ekonomiska kalkyler.

Vi lagerför och har tillgång till reservdelar och service till befintliga Gietart anläggningar. Med snabba transporter från lager hos respektive leverantör kan vi tillgodose våra kunder med rätt reservdelar snabbt och effektiv.

Vi kan våra maskiner

Vi kan våra maskiner och anläggningar väl och kan som regel ge support över telefon eller besök vid felsökning etc. Dessutom har vi kontaktpersoner hos respektive leverantör som hjälper oss.

Behövs hjälp vid reparationer/service har vi våra servicemontörer med lång erfarenhet till er hjälp. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Alla våra leverantörer har också väl utbyggda serviceorganisationer.

Serviceavtal

Olika nivåer på servicekontrakt kan arrangeras. Vi har ett med kunden gemensamt intresse att hålla varje maskin/anläggning i produktion.

Vi är bla återförsäljare på dessa varumärken

pekotek_logo

Pekotek

Blästerhallar och målningslösningar

voortman-logo

Voortman

Slungrensmaskiner och bearbetning av plåt

rump_logotype

Rump

Specialister på blästringsmaskiner

Kan vi hjälpa dig?