Voortman - Skärmaskiner för behandling av plåt

Skärmaskiner för behandling av plåt och profiler

Voortman Steel Machinerys leveransprogram av skärmaskiner består av maskiner i olika storlekar för skärning och borrning av plåt och profiler.

Skärmaskiner från Voortman

I samarbete med vår leverantör Voortman Steel Machinery erbjuder vi plåtbearbetnings-system i olika storlekar. Voortman Steel Machinery har designat, utvecklat och tillverkat maskiner för stålbyggande och plåtrelaterad tillverkningsindustri i mer än 40 år.

Voortman Steel Machinery har kombinerade borr- och skärbord med CNC-kontroll för processningen av plåten. Systemet består av två enheter, en borrportal samt ett skärbord med utsug.

Hålen i plåten borras med en servostyrd borrenhet och varje bit kan märkas automatiskt. Efter borrning borstas plåten ren från borrspånor. Därefter skärs detaljerna ut med gas eller plasma. Genom att dela på borrningen och skärningen har maskinen en mycket hög kapacitet.

Vi utvecklar vår utrustning kontinuerligt för att vara i framkant inom tekniken och redo att gå in på marknaden med nya lösningar.

För mer information besök Voortman Steel Machinerys egna hemsida.

voortman-logo

VOORTMAN V302

Voortman V302 CNC-plåtskärmaskin är en effektiv, komplett och kompakt plåtskärmaskin som ger dig alla fördelar från Voortmans berömda skärteknik och välrenommerade byggkvalitet. 

Läs mer om V302 på Voortmans webbplats

Voortman-v304

VOORTMAN V304

Voortman V304 CNC plasmaskärmaskin tar flerbrännare till nästa nivå för snabb och effektiv plåtbearbetning. Delproduktionstider och kostnader krymper med banbrytande funktioner som Instant Cut Technology, I-cut-korrigering, slagghämmare och en sänkt X-rail för enkel lastning och lossning.

Läs mer om V304 Voortmans webbplats

Voortman-v310

VOORTMAN V310

VOORTMAN V310 Den ultimata och mest kompletta plåtbearbetningsmaskinen. Denna maskin hjälper ditt företag att utöka dina möjligheter om du vill använda ett komplett utbud av processer för plåtar. Den nya Voortman V310 utför helautomatisk hårdmetallborrning, helkonturfräsning och 3D-fasskärning. Läs mer om V310 på Voortmans webbplats
Voortman-v320

VOORTMAN V320

V320 är en CNC-genomgående plåtbearbetningsmaskin byggd för att automatisera detaljhantering. Maskinen är utrustad med både plasma- och oxy-fuel skärteknik samt en robust borr. Med funktioner som en 10-stations automatisk verktygsväxlare, automatisk transportör för borttagning av delar, integrerad spånborste och den snabbaste höjdkontrollen som finns, ger V320 kompromisslös detaljnoggrannhet och automatisering. Läs mer om V320 Voortmans webbplats
Voortman-v325

VOORTMAN V325

Med ett massivt borrhuvud och 20-stationers automatisk verktygsväxlare är Voortman V325 en måste-ha tungplåtsborr-, skär- och fräsmaskin. Den kan bearbeta tjockt plåtstål upp till 100 mm (4”) och borra hål upp till 70 mm (2-3/4”), vilket sparar tid jämfört med att fräsa hål med stor diameter i tunga plåtar.

Läs mer om V325 på Voortmans webbplats

Richard Steen AB har 50 års erfarenhet av Ytbehandling

Blästring & Målning i blodet!

Richard Steen Svenska AB registrerades 1972 som ett dotterbolag till Richard Steen & Sønn AS i Oslo. Verksamheten startade med slungrensmaskiner och kompletta blästermålningslinjer. Företaget drivs idag som ett familjeföretag av Anna-Carin och Mats Englund.

Vi har jobbat med Voortmans produktsortiment i över 20 år!

Mats-Englund-1
richard-steen-logotyp

Över 50 års erfarenhet av arbeten med blästermaskiner, lackering, slungrensmaskiner, stans- och klippsystem, borrar och sågar.

Mats Englund
+46 703-296222
mats@richardsteen.se

Kan vi hjälpa dig?