Voortman - Maskiner för borr, fräs, sågning och kapning

Maskiner för borr, fräsning, sågning och kapning

Voortman Steel Machinerys program av maskiner för kapning, borrning, fräsning och sågning ger dig alla möjligheter att arbeta med plåt, balk och profiler.

Maskiner för borr, fräs & kap från Voortman

För prefabricering av stålkonstruktioner finns ett brett utbud av maskiner från Voortman Steel Machinery anpassat för stålbyggnadsindustrin, detta såsom maskiner för borrning och kapning av stålbalk och stålprofiler.

Voortman Steel Machinery är den ledande leverantören av maskiner till stålbyggare, stålgrossister och stålservicecenter.

För mer information besök Voortman Steel Machinerys egna hemsida.

voortman-logo

Användarvänlig profilfräsning löser flera uppgifter och problem

Här kan du få allt från enkla fräskonturer till de mest komplexa flänsborttagningarna med Voortmans balkfräsmaskiner, och det utan kvalificerad programmering. VACAM-programvaran hanterar det automatiskt! Operatören behöver bara trycka på en knapp och maskinen börjar fräsa.

Detta innebär också att moment som tidigare krävde annan behandling eller åtgärd nu kan lösas med fräsning. Tex det som en svetsare tidigare gjorde manuellt, kan man nu lösa med bult- eller nitförband. Kvalificerade uppgifter kan utföras enklare och arbetskraftsbrist och flaskhalsar i produktionen minimeras.

Fräsning-Voortman
Voortman-Slungrensmaskin-1
Voortman-Slungrensmaskin-2
Voortman-Slungrensmaskin-3

Richard Steen AB har 50 års erfarenhet av Ytbehandling

Blästring & Målning i blodet!

Richard Steen Svenska AB registrerades 1972 som ett dotterbolag till Richard Steen & Sønn AS i Oslo. Verksamheten startade med slungrensmaskiner och kompletta blästermålningslinjer. Företaget drivs idag som ett familjeföretag av Anna-Carin och Mats Englund.

Vi har jobbat med Voortmans produktsortiment i över 20 år!

Mats-Englund-1
richard-steen-logotyp

Över 50 års erfarenhet av arbeten med blästermaskiner, lackering, slungrensmaskiner, stans- och klippsystem, borrar och sågar.

Mats Englund
+46 703-296222
mats@richardsteen.se

Kan vi hjälpa dig?