Voortman - Maskiner för stansning och klippning

Stans- och klippsystem från Voortman

Voortman Steel Machinerys program av maskiner för kapning, borrning och sågning ger dig alla möjligheter att arbeta med plåt, balk och profiler.

Stansning, klippning, borrning, och numrering av platt- och vinkelstål

Vi erbjuder kombinerade stans- och klippsystem för stansning, klippning, borrning, och numrering av platt- och vinkelstål. För bearbetning av plattstål och vinkelstål har Voortman Steel Machinery tre system inom produktområdet.

Först V550 som kan bearbeta både platt och vinkelstål men i första hand är denna maskin skapad för att bearbeta plattstål. V505 är specialdesignad för att bearbeta vinkelstål, denna maskin är framtagen för bl.a. producenter av kraftledningsmaster och kan även hantera plattstål.

För mer information besök Voortman Steel Machinerys egna hemsida.

voortman-logo

Richard Steen AB har 50 års erfarenhet av Ytbehandling

Blästring & Målning i blodet!

Richard Steen Svenska AB registrerades 1972 som ett dotterbolag till Richard Steen & Sønn AS i Oslo. Verksamheten startade med slungrensmaskiner och kompletta blästermålningslinjer. Företaget drivs idag som ett familjeföretag av Anna-Carin och Mats Englund.

Vi har jobbat med Voortmans produktsortiment i över 20 år!

Mats-Englund-1
richard-steen-logotyp

Över 50 års erfarenhet av arbeten med blästermaskiner, lackering, slungrensmaskiner, stans- och klippsystem, borrar och sågar.

Mats Englund
+46 703-296222
mats@richardsteen.se

Kan vi hjälpa dig?