Rump - Overhead monorail-maskiner

Blästermaskiner med power& free conveyor

Tyska Rump är specialiserade på blästringsmaskiner.

Automatisk blästring av enskilda arbetsstycken

För en allsidig och automatisk blästring av enskilda arbetsstycken eller fästa på ett transportställ, vid batchbearbetning med hjälp av slunghjulsteknik. Transport sker med det överliggande rälssystemet med vagn eller lyftredskap. Klustret av arbetsstycken roterar och svänger under blästringsprocessen.

För kulblästring av profilkonstruktioner och andra komponenter samt för att bearbeta galvaniserade arbetsstycken i kontinuerlig drift med hjälp av slungblästerteknik.

Infästning av rälssytemet sker på tvärbalkar över maskinen för att inte belasta huset, systemet ett Power & Free-transportörsystem eller ett cirkelmonorail-transportörsystem, för tunga laster även med elektriska hissar.

rump_logotype
Rump i Salzkotten, Tyskland har utvecklat och byggt skräddarsydda blästermaskiner sedan 1969.

Richard Steen AB har 50 års erfarenhet av Ytbehandling

Blästring & Målning i blodet!

Richard Steen Svenska AB registrerades 1972 som ett dotterbolag till Richard Steen & Sønn AS i Oslo. Verksamheten startade med slungrensmaskiner och kompletta blästermålningslinjer. Företaget drivs idag som ett familjeföretag av Anna-Carin och Mats Englund.

Vi har jobbat med Rumps produktsortiment i över 10 år!

Mats-Englund-1
richard-steen-logotyp

Över 50 års erfarenhet av arbeten med blästermaskiner, lackering, slungrensmaskiner, stans- och klippsystem, borrar och sågar.

Mats Englund
+46 703-296222
mats@richardsteen.se

Kan vi hjälpa dig?