Varför är Pekoteks lösningar för blästring och sprutmålning så efterfrågade?

mar 14, 2024

Det enkla svaret är att Pekotek har över 400 enheter för ytbehandling i drift och har över 25 års erfarenhet av pålitlig och effektiv produktion med högt miljöfokus och en stark användarupplevelse. Det gör deras lösningar efterfrågade inom ytbehandling inom blästring och sprutmålning.

Fördelar med lösningar och system från Pekotek

  • Pålitliga blästringslösningar
  • Energieffektiva målningslösningar
  • Hög mobilitet och flexibilitet med kundanpassningar
  • Starkt miljöfokus
  • Låga driftskostnader
  • Hållbar och säker drift

Flera projekt på senare tid visar vilka värden man levererar till kund

Läs om genomförda projekt och se referenser
– Referenser från Midroc, ABB, SSAB, John Deere, Ponsse
– Ytbehandling och lackering till Weckman Steel
– Modernisering av blästerkammare för ANDRITZ
– Nytt ytbehandlingssystem fördubblar NTcabs produktion
– Förbättrad värmeåtervinning sänker energiförbrukningen i Metalmix lackeringsverkstad

Vi på Richard Steen sätter stort värde på att få jobba med en partner som Pekotek vilket gör det möjligt för oss att erbjuda lösningar till hög kvalitet också på den svenska marknaden.

Ta en kontakt så berättar vi mer om Pekoteks lösningar för blästring, målning och lackering.

 

Nyhetsarkiv

Du känner väl till Pekoteks MOBL, mobila ytbehandlingslösningar?

Pekotek MOBL är en transportabel 2-i-1-universalkammare som låter dig blästra, måla och torka allt i samma kammare - praktiskt taget var som helst. Den här mobila allt-i-ett-lösningen kan installeraras snabbt och manövreras på 48 timmar - och den är bara hälften så...

Voortman V807 – Arbeta säkert utan att förlora i produktivitet

Med en Voortman V807 robot för skärning av stålprofiler kan du ladda och lossa material från respektive station utan att produktionen störs. Det ger en god arbetsmiljö och hög säkerhet för personalen samtidigt som produktiviteten bibehålls. Säkerhet utan att tumma på...

Voortman – Mot nya ambitiösa mål 2024

Bland de ambitiösa mål Voortman Steel Machinery sätter för 2024 märks engagemang för innovation, kvalitet och kundservice. En del i detta är lansering av flera nya produkter, tjänster och mjukvarulösningar. Ambitiösa mål för 2024 Under det senaste året har vi växt och...

Annons i ytforum för Pekoteks blästringslösningar

Visst har du sett vår annons i ytforum 8 2023! Vi lyfter Pekoteks lösningar för blästring med vass teknik, hög hållbarhet och svårslagen kostnadseffektivitet. Pekotek har över 400 enheter för ytbehandling i drift och har över 25 års erfarenhet av pålitlig och effektiv...

Kan vi hjälpa dig?