Missa inte vår kunskapsbank som utbildar om blästringslösningar från Pekotek

okt 20, 2022

Missa inte vår kunskapsbank som utbildar om blästringslösningar från Pekotek.

I kunskapsbanken har vi samlat en serie artiklar som förklarar mer om lösningarna från Pekotek som bla hjälper dig att se fördelarna med luftdrivna blästringshallar och förklarar den innovativa och patenterade tekniken. Här finns fakta, illustrationer och filmklipp som förklarar koncept och tekniska lösningar.

Här hittar du kunskapsbanken om blästring från Pekotek.

Bland frågorna som besvaras finns t.ex.:
Hur fungerar luftcirkulationen och materialåtervinningen i Pekoteks blästerhallar?
Vad är det som gör Pekoteks lösning med luftdriven materialåtervinning så smart?
Är Pekoteks lösningar etablerade och testade av industrin?

Läs gärna mer om våra tjänster och produkter och ta en kontakt så svarar vi på dina frågor.

Nyhetsarkiv

Voortman Webbinar 29/6 – Bli ett proffs på fasskärning!

Följ med oss den 29 juni 2023 för ett webbseminarium som hjälper dig att bemästra konsten att fasskära som ett proffs! Voortman Steel Machinery och Hypertherm samarbetar återigen för att dela med sig av sin samlade kunskap, tips och expertis för att skapa...

Korrosionsmålning – Planera och välj rätt teknisk lösning

Korrosionsmålning handlar om att skapa en skyddande beläggning som förhindrar att rost bildas på stål eller järn. Korrosion kan förhindras genom att använda korrosionsskyddande färg som innehåller korrosionspigment och genom att måla en tillräckligt stor katodiskt...

Richard Steen AB stöder Nattvandrarna 2023!

Vi är stolta att kunna stödja Nattvandrarna under 2023! Vi ser behovet av deras fina insatser till stöd för samhället och våra ungdomar. Nattvandrarnas gula jacka har blivit en etablerad trygghetssymbol för ungdomar som vistas på stan på kvällar och nätter....

Produktnyhet från RUMP som förenklar hanteringen av blästringsdetaljer

Nu kan vi berätta om en produktnyhet för monorailsystem från RUMP som förenklar lastning och lossning av blästringsdetaljer. Lösningen för höjning och sänkning av CAPSOR®-maskinernas transportvagn underlättar lastning och lossning av arbetsstyckena på stativet eller...

Kan vi hjälpa dig?