Verkstadstidningen Verko uppmärksammar vårt samarbete med Pekotek

jan 23, 2023

Verko – Tidningen för svensk verkstadsindustri uppmärksammar vårt samarbete i sitt senaste nummer som kom ut 18/1-2023.

Artikeln lyfter bland annat fram denna styrka i Pekoteks produktportfölj:
Pekotek ”tillverkar energieffektiva anläggningar med bland annat ett patenterat system för återvinning av blästermedel. Richard Steen AB har varit aktivt inom den svenska industrin i många år och nu ska man presentera finsk ”know-how” för den svenska marknaden.”

Du kan läsa hela artikeln på Verkos hemsida.

Detaljer om vårt samarbete berättar vi om här.

Läs mer om Pekoteks produkter på hemsidan:
– Blästerhallar
– Sprutmålningshallar
– Pulvermålning
– Kunskapsbank som lär dig mer om Pekotek

Ta gärna en kontakt så berättar vi mer och ser närmare på de smarta lösningar Pekotek erbjuder och som kan fylla ditt behov inom blästring och lackering.

Nyhetsarkiv

Voortman Webbinar 29/6 – Bli ett proffs på fasskärning!

Följ med oss den 29 juni 2023 för ett webbseminarium som hjälper dig att bemästra konsten att fasskära som ett proffs! Voortman Steel Machinery och Hypertherm samarbetar återigen för att dela med sig av sin samlade kunskap, tips och expertis för att skapa...

Korrosionsmålning – Planera och välj rätt teknisk lösning

Korrosionsmålning handlar om att skapa en skyddande beläggning som förhindrar att rost bildas på stål eller järn. Korrosion kan förhindras genom att använda korrosionsskyddande färg som innehåller korrosionspigment och genom att måla en tillräckligt stor katodiskt...

Richard Steen AB stöder Nattvandrarna 2023!

Vi är stolta att kunna stödja Nattvandrarna under 2023! Vi ser behovet av deras fina insatser till stöd för samhället och våra ungdomar. Nattvandrarnas gula jacka har blivit en etablerad trygghetssymbol för ungdomar som vistas på stan på kvällar och nätter....

Produktnyhet från RUMP som förenklar hanteringen av blästringsdetaljer

Nu kan vi berätta om en produktnyhet för monorailsystem från RUMP som förenklar lastning och lossning av blästringsdetaljer. Lösningen för höjning och sänkning av CAPSOR®-maskinernas transportvagn underlättar lastning och lossning av arbetsstyckena på stativet eller...

Kan vi hjälpa dig?