Nytt samarbete med Pekotek

aug 6, 2022

Richard Steen AB har ingått ett återförsäljaravtal med det finska företaget Pekotek Oy och kommer att marknadsföra Pekoteks produkter på den svenska marknaden och på sikt även den norska.

Pekotek har sedan starten 1983 utvecklat och tillverkat utrustning för industriell ytbehandling. Idag finns fler än 400 Pekotek-anläggningar i drift i Europa. De tillverkar energieffektiva anläggningar och har ett patenterat system för återvinning av blästermedel.

Mats Englund säger om samarbetat: På Richard Steen har vi i 50 år arbetat med försäljning, service och underhåll av blästerutrustning och ytbehandlingslösningar för industrin. Det är en glädje att vi nu kan vidga vårt produktportfölj genom samarbetet med Pekotek och att vi på det viset kan göra vårt erbjudande än starkare.

Läs mer om Pekoteks produkter på hemsidan:
– Blästerhallar
– Sprutmålningshallar
– Kunskapsbank som lär dig mer om Pekotek

En innovativ lösning från Pekotek är den nyligen utvecklade portabla sprutkabinen.

Pekotek_mobile-unit

Nyhetsarkiv

Voortman Webbinar 29/6 – Bli ett proffs på fasskärning!

Följ med oss den 29 juni 2023 för ett webbseminarium som hjälper dig att bemästra konsten att fasskära som ett proffs! Voortman Steel Machinery och Hypertherm samarbetar återigen för att dela med sig av sin samlade kunskap, tips och expertis för att skapa...

Korrosionsmålning – Planera och välj rätt teknisk lösning

Korrosionsmålning handlar om att skapa en skyddande beläggning som förhindrar att rost bildas på stål eller järn. Korrosion kan förhindras genom att använda korrosionsskyddande färg som innehåller korrosionspigment och genom att måla en tillräckligt stor katodiskt...

Richard Steen AB stöder Nattvandrarna 2023!

Vi är stolta att kunna stödja Nattvandrarna under 2023! Vi ser behovet av deras fina insatser till stöd för samhället och våra ungdomar. Nattvandrarnas gula jacka har blivit en etablerad trygghetssymbol för ungdomar som vistas på stan på kvällar och nätter....

Produktnyhet från RUMP som förenklar hanteringen av blästringsdetaljer

Nu kan vi berätta om en produktnyhet för monorailsystem från RUMP som förenklar lastning och lossning av blästringsdetaljer. Lösningen för höjning och sänkning av CAPSOR®-maskinernas transportvagn underlättar lastning och lossning av arbetsstyckena på stativet eller...

Kan vi hjälpa dig?