Pekoteks lösningar är etablerade och testade av industrin!

jan 17, 2023

En fråga som ibland dyker upp på svenska marknaden är hur etablerade Pekoteks produkter och lösningar för blästring och målning är och om de blivit prövade av industrin under en längre tid.

Här är några länkar om det vill läsa mer, faktum är att lösningarna från Pekotek varit bruk i nästan 25 år.

Ponsse är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Den automatiska spårmålningslinjen som vi levererat till Ponsse har drivits sedan Vieremä-anläggningens tidiga dagar, dvs. i nästan 25 år. Läs om Ponsse.

Pekotek levererade en mobil blästringslösning till Midroc Alucrom AB i Arendal, Göteborg under 2019. Resultatet var en transportabel container för blästringsutrustningar och ett innovativt system för återvinning av blästermedel till ytbehandlingsanläggningen. Läs om Midroc.

Vad är det som gör Pekoteks lösning för blästring så fördelaktig? Det enkla svaret är att den minskar behovet av underhåll, spar energi och ger en ökad flexibilitet när det kommer till val av blästermedel. Läs mer Är Pekoteks lösningar etablerade och testade av industrin?

Självklart finns också mycket bra information på Pekotek.fi som hjälper dig att känna förtroende för den inovativa teknik som varit företagets signum under många år. Eller ta en kontakt så berättar vi mer!

Nyhetsarkiv

Du känner väl till Pekoteks MOBL, mobila ytbehandlingslösningar?

Pekotek MOBL är en transportabel 2-i-1-universalkammare som låter dig blästra, måla och torka allt i samma kammare - praktiskt taget var som helst. Den här mobila allt-i-ett-lösningen kan installeraras snabbt och manövreras på 48 timmar - och den är bara hälften så...

Voortman V807 – Arbeta säkert utan att förlora i produktivitet

Med en Voortman V807 robot för skärning av stålprofiler kan du ladda och lossa material från respektive station utan att produktionen störs. Det ger en god arbetsmiljö och hög säkerhet för personalen samtidigt som produktiviteten bibehålls. Säkerhet utan att tumma på...

Voortman – Mot nya ambitiösa mål 2024

Bland de ambitiösa mål Voortman Steel Machinery sätter för 2024 märks engagemang för innovation, kvalitet och kundservice. En del i detta är lansering av flera nya produkter, tjänster och mjukvarulösningar. Ambitiösa mål för 2024 Under det senaste året har vi växt och...

Annons i ytforum för Pekoteks blästringslösningar

Visst har du sett vår annons i ytforum 8 2023! Vi lyfter Pekoteks lösningar för blästring med vass teknik, hög hållbarhet och svårslagen kostnadseffektivitet. Pekotek har över 400 enheter för ytbehandling i drift och har över 25 års erfarenhet av pålitlig och effektiv...

Kan vi hjälpa dig?