Pekoteks lösningar är etablerade och testade av industrin!

jan 17, 2023

En fråga som ibland dyker upp på svenska marknaden är hur etablerade Pekoteks produkter och lösningar för blästring och målning är och om de blivit prövade av industrin under en längre tid.

Här är några länkar om det vill läsa mer, faktum är att lösningarna från Pekotek varit bruk i nästan 25 år.

Ponsse är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Den automatiska spårmålningslinjen som vi levererat till Ponsse har drivits sedan Vieremä-anläggningens tidiga dagar, dvs. i nästan 25 år. Läs om Ponsse.

Pekotek levererade en mobil blästringslösning till Midroc Alucrom AB i Arendal, Göteborg under 2019. Resultatet var en transportabel container för blästringsutrustningar och ett innovativt system för återvinning av blästermedel till ytbehandlingsanläggningen. Läs om Midroc.

Vad är det som gör Pekoteks lösning för blästring så fördelaktig? Det enkla svaret är att den minskar behovet av underhåll, spar energi och ger en ökad flexibilitet när det kommer till val av blästermedel. Läs mer Är Pekoteks lösningar etablerade och testade av industrin?

Självklart finns också mycket bra information på Pekotek.fi som hjälper dig att känna förtroende för den inovativa teknik som varit företagets signum under många år. Eller ta en kontakt så berättar vi mer!

Nyhetsarkiv

Voortman Webbinar 29/6 – Bli ett proffs på fasskärning!

Följ med oss den 29 juni 2023 för ett webbseminarium som hjälper dig att bemästra konsten att fasskära som ett proffs! Voortman Steel Machinery och Hypertherm samarbetar återigen för att dela med sig av sin samlade kunskap, tips och expertis för att skapa...

Korrosionsmålning – Planera och välj rätt teknisk lösning

Korrosionsmålning handlar om att skapa en skyddande beläggning som förhindrar att rost bildas på stål eller järn. Korrosion kan förhindras genom att använda korrosionsskyddande färg som innehåller korrosionspigment och genom att måla en tillräckligt stor katodiskt...

Richard Steen AB stöder Nattvandrarna 2023!

Vi är stolta att kunna stödja Nattvandrarna under 2023! Vi ser behovet av deras fina insatser till stöd för samhället och våra ungdomar. Nattvandrarnas gula jacka har blivit en etablerad trygghetssymbol för ungdomar som vistas på stan på kvällar och nätter....

Produktnyhet från RUMP som förenklar hanteringen av blästringsdetaljer

Nu kan vi berätta om en produktnyhet för monorailsystem från RUMP som förenklar lastning och lossning av blästringsdetaljer. Lösningen för höjning och sänkning av CAPSOR®-maskinernas transportvagn underlättar lastning och lossning av arbetsstyckena på stativet eller...

Kan vi hjälpa dig?