Du känner väl till Pekoteks MOBL, mobila ytbehandlingslösningar?

apr 26, 2024

Pekotek MOBL är en transportabel 2-i-1-universalkammare som låter dig blästra, måla och torka allt i samma kammare – praktiskt taget var som helst.

Den här mobila allt-i-ett-lösningen kan installeraras snabbt och manövreras på 48 timmar – och den är bara hälften så stor som en traditionell linje.

Professionell blästring och målning varhelst det behövs

Detta är containerbyggda blästerrum, där målning och tork kan levereras som färdiga, transportabla enheter. En hel produktionslinje monteras efter kapacitetsbehov. De minsta enheterna implementeras i en sjöcontainer och de större i stålramade prefabricerade containrar.

Vill du öka produktionen? Inga problem. Pekotek MOBL är utformad för utvidgning till en fullskalig komplett linje genom att helt enkelt lägga till moduler.

Till skillnad från traditionella blästerrum med mekaniskt golv använder Pekotek MOBL en unik lösning med transport av luftflöde för att flytta och återvinna slipmedel. Det eliminerar felsöknings-, underhålls- och reparationskostnader jämfört med typiska mekaniska golvlösningar.

Här är nyckelfaktorer att med hög flexibilitet kunna erbjuda lackerings och blästringsläsningar för ytbehandling av plåtdetaljer i ett och samma utrymme.

Läs mer om våra mobila lösningar för blästring!

Pekotek – En samarbetspartner som vi starkt rekommenderar!

Sedan 2022 har vi agentur i Sverige för Pekoteks mobila blästerrum och sprutmålningshallar. Ta en kontakt så berättar vi mer om Pekoteks lösningar för energieffktiv blästring, målning och lackering.

Nyhetsarkiv

Voortman V807 – Arbeta säkert utan att förlora i produktivitet

Med en Voortman V807 robot för skärning av stålprofiler kan du ladda och lossa material från respektive station utan att produktionen störs. Det ger en god arbetsmiljö och hög säkerhet för personalen samtidigt som produktiviteten bibehålls. Säkerhet utan att tumma på...

Voortman – Mot nya ambitiösa mål 2024

Bland de ambitiösa mål Voortman Steel Machinery sätter för 2024 märks engagemang för innovation, kvalitet och kundservice. En del i detta är lansering av flera nya produkter, tjänster och mjukvarulösningar. Ambitiösa mål för 2024 Under det senaste året har vi växt och...

Annons i ytforum för Pekoteks blästringslösningar

Visst har du sett vår annons i ytforum 8 2023! Vi lyfter Pekoteks lösningar för blästring med vass teknik, hög hållbarhet och svårslagen kostnadseffektivitet. Pekotek har över 400 enheter för ytbehandling i drift och har över 25 års erfarenhet av pålitlig och effektiv...

Pekotek – Modernisering av blästerkammare för ANDRITZ

Pekotek genomförde moderniseringen av blästerkammaren, vilket ökade produktionskapaciteten vid ANDRITZ Savonlinna Works till dagens produktionskrav. Det utmanande projektet slutfördes enligt tidsschemat. Pekotek Oy utformade och genomförde en omfattande modernisering...

Kan vi hjälpa dig?