VOORTMAN V310 Borrning, fräsning och skärning – Se film och ladda ner presentation

sep 25, 2023

Voortman V310 – Komplett skärmaskin för behandling av plåt och profiler.

Voortman Steel Machinerys program av skärmaskiner består av maskiner i olika storlekar för skärning, fräsning och borrning av plåt och profiler. Den nya Voortman V310 utför helautomatisk hårdmetallborrning, helkonturfräsning och 3D-fasskärning.

Här kan du läsa mer om Voortmans  produktsortiment inom skärbord på vår webbplats. Vi har jobbat med Voortmans produktsortiment i över 20 år!

Här finns en presentation i PDF av kapaciteten på V310 (Länk till voortman.de).

Se gärna filmen, V310 har verkligen en imponerande prestande och precision!

Nyhetsarkiv

Pekotek – Modernisering av blästerkammare för ANDRITZ

Pekotek genomförde moderniseringen av blästerkammaren, vilket ökade produktionskapaciteten vid ANDRITZ Savonlinna Works till dagens produktionskrav. Det utmanande projektet slutfördes enligt tidsschemat. Pekotek Oy utformade och genomförde en omfattande modernisering...

Pekotek levererar ytbehandlingssystem som fördubblar NTcabs produktion

I takt med att NTcabs produktion växte var det naturligt att bygga nya produktionsanläggningar och söka mer funktionella ytbehandlingslösningar. Valet föll på Pekotek som leverantör. Bakgrund till projektet NTcab från Nivala är, liksom Pekotek, ett industriföretag som...

Voortman Webbinar 29/6 – Bli ett proffs på fasskärning!

Följ med oss den 29 juni 2023 för ett webbseminarium som hjälper dig att bemästra konsten att fasskära som ett proffs! Voortman Steel Machinery och Hypertherm samarbetar återigen för att dela med sig av sin samlade kunskap, tips och expertis för att skapa...

Korrosionsmålning – Planera och välj rätt teknisk lösning

Korrosionsmålning handlar om att skapa en skyddande beläggning som förhindrar att rost bildas på stål eller järn. Korrosion kan förhindras genom att använda korrosionsskyddande färg som innehåller korrosionspigment och genom att måla en tillräckligt stor katodiskt...

Kan vi hjälpa dig?