Besök Voortman på mässa i Chicago, eller ta en kontakt så berättar vi mer!

aug 21, 2023

Voortman Steel Machinery deltar i FABTECH Chicago 2023, Nordamerikas största evenemang för formning, tillverkning, svetsning och efterbehandling av metall. Där är en interaktiv monter med livedemonstrationer av våra senaste rörskärnings- och automatiska svetslösningar, samt vår välkända branschledande profilbearbetningsmaskin.

Voortman är ambitiösa och på tå också i år!

Vortman kommer introducerar nya maskiner och lösningar på FABTECH
Gör dig redo att uppleva de senaste innovationerna från Voortman Steel Machinery på FABTECH i september!

Voortman Fabricator – Automatiserad passnings- och helsvetsmaskin för ståltillverkningsindustrin.
Voortman MO Compact – Ingångsmodellen för komplex högprecisionsrörkapning upp till 36″.

Är du inte i Chicago i september så tveka inte att ta en kontakt så berättar vi mer om dessa produktnyheter!

Nyhetsarkiv

Voortman Webbinar 29/6 – Bli ett proffs på fasskärning!

Följ med oss den 29 juni 2023 för ett webbseminarium som hjälper dig att bemästra konsten att fasskära som ett proffs! Voortman Steel Machinery och Hypertherm samarbetar återigen för att dela med sig av sin samlade kunskap, tips och expertis för att skapa...

Korrosionsmålning – Planera och välj rätt teknisk lösning

Korrosionsmålning handlar om att skapa en skyddande beläggning som förhindrar att rost bildas på stål eller järn. Korrosion kan förhindras genom att använda korrosionsskyddande färg som innehåller korrosionspigment och genom att måla en tillräckligt stor katodiskt...

Richard Steen AB stöder Nattvandrarna 2023!

Vi är stolta att kunna stödja Nattvandrarna under 2023! Vi ser behovet av deras fina insatser till stöd för samhället och våra ungdomar. Nattvandrarnas gula jacka har blivit en etablerad trygghetssymbol för ungdomar som vistas på stan på kvällar och nätter....

Produktnyhet från RUMP som förenklar hanteringen av blästringsdetaljer

Nu kan vi berätta om en produktnyhet för monorailsystem från RUMP som förenklar lastning och lossning av blästringsdetaljer. Lösningen för höjning och sänkning av CAPSOR®-maskinernas transportvagn underlättar lastning och lossning av arbetsstyckena på stativet eller...

Kan vi hjälpa dig?