Voortman Webbinar 29/6 – Bli ett proffs på fasskärning!

jun 16, 2023

Följ med oss den 29 juni 2023 för ett webbseminarium som hjälper dig att bemästra konsten att fasskära som ett proffs!

Voortman Steel Machinery och Hypertherm samarbetar återigen för att dela med sig av sin samlade kunskap, tips och expertis för att skapa högkvalitativa fasskärningar och svetsförberedelser.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren expert, kommer detta engagerande och interaktiva webbseminarium att utrusta dig med en arsenal av praktiska tips och tricks för att bemästra fasskärning. Lär dig av branschexperter om de kritiska delarna av att skapa högkvalitativa fasskärningar och svetsförberedelser. Bearbetning av plattor, rör, kupoler och profiler kommer alla att behandlas under webbinariet.

Boka din plats redan idag
Du kan välja mellan två tillgängliga tider den 29 juni – 16:00 och 18:00 (CEST) i registreringsformuläret som du hittar här.

Voortman Steel Machinery och Richard Steen har jobbat ihop i över 20 år. Ta en kontakt så berättar vi mer om Voortmans lösningar.

 

Nyhetsarkiv

Korrosionsmålning – Planera och välj rätt teknisk lösning

Korrosionsmålning handlar om att skapa en skyddande beläggning som förhindrar att rost bildas på stål eller järn. Korrosion kan förhindras genom att använda korrosionsskyddande färg som innehåller korrosionspigment och genom att måla en tillräckligt stor katodiskt...

Richard Steen AB stöder Nattvandrarna 2023!

Vi är stolta att kunna stödja Nattvandrarna under 2023! Vi ser behovet av deras fina insatser till stöd för samhället och våra ungdomar. Nattvandrarnas gula jacka har blivit en etablerad trygghetssymbol för ungdomar som vistas på stan på kvällar och nätter....

Produktnyhet från RUMP som förenklar hanteringen av blästringsdetaljer

Nu kan vi berätta om en produktnyhet för monorailsystem från RUMP som förenklar lastning och lossning av blästringsdetaljer. Lösningen för höjning och sänkning av CAPSOR®-maskinernas transportvagn underlättar lastning och lossning av arbetsstyckena på stativet eller...

Kan vi hjälpa dig?