Tibnor’s Hyvinkää fullserviceanläggning använder lösningar från Voortman

apr 21, 2023

Tibnor som är en del av SSAB tillhandahåller stål-, metall- och produktionstjänster i Sverige, Finland, Norge, Danmark och de baltiska staterna. Som ståldistributör fokuserar de på prefabriceringstjänster kombinerat med omfattande lagerurval med målet att maximera värdet för sina kunder.

Tibnor Hyvinkää har blivit en one-stop-shop

För Tibnors Hyvinkää ståldistributionscenter var det ett logiskt steg att investera i såg- och borrlinjen utrustad med en Voortman V631 och Voortman VB1050 och SPRS-systemet.

Om installationen från Voortman säger man:
DET STÄRKER VÅR SERVICEPORTFÖLJ OCH ÖKAR URVALET AV PRODUKTER VI KAN ERBJUDA.

Här kan du läsa mer om Voortmans produkter.

Ta en kontakt så berättar vi mer om Voortmans lösningar. Vi har jobbat med Voortmans produktsortiment i över 20 år!

Se videoklippen på Voortman V631 och Voortman VB1050 i aktion på Tibnor Hyvinkää.

Nyhetsarkiv

Voortman Webbinar 29/6 – Bli ett proffs på fasskärning!

Följ med oss den 29 juni 2023 för ett webbseminarium som hjälper dig att bemästra konsten att fasskära som ett proffs! Voortman Steel Machinery och Hypertherm samarbetar återigen för att dela med sig av sin samlade kunskap, tips och expertis för att skapa...

Korrosionsmålning – Planera och välj rätt teknisk lösning

Korrosionsmålning handlar om att skapa en skyddande beläggning som förhindrar att rost bildas på stål eller järn. Korrosion kan förhindras genom att använda korrosionsskyddande färg som innehåller korrosionspigment och genom att måla en tillräckligt stor katodiskt...

Richard Steen AB stöder Nattvandrarna 2023!

Vi är stolta att kunna stödja Nattvandrarna under 2023! Vi ser behovet av deras fina insatser till stöd för samhället och våra ungdomar. Nattvandrarnas gula jacka har blivit en etablerad trygghetssymbol för ungdomar som vistas på stan på kvällar och nätter....

Produktnyhet från RUMP som förenklar hanteringen av blästringsdetaljer

Nu kan vi berätta om en produktnyhet för monorailsystem från RUMP som förenklar lastning och lossning av blästringsdetaljer. Lösningen för höjning och sänkning av CAPSOR®-maskinernas transportvagn underlättar lastning och lossning av arbetsstyckena på stativet eller...

Kan vi hjälpa dig?