Produktnyhet från RUMP som förenklar hanteringen av blästringsdetaljer

apr 21, 2023

Nu kan vi berätta om en produktnyhet för monorailsystem från RUMP som förenklar lastning och lossning av blästringsdetaljer.

Lösningen för höjning och sänkning av CAPSOR®-maskinernas transportvagn underlättar lastning och lossning av arbetsstyckena på stativet eller vagnen upp till en total maxlast på 400 kg.

Enheten kan installeras antingen på vänster eller höger sida av Y-switchen på monorailsystemet eller alternativt på båda sidor. Monorail-ställningen kompletteras vanligtvis med en extra ändstödsbalk för stabilisering. Den drivs av en 0,55 kW växelmotor, som manövreras manuellt med upp/ner-knappar

Befintliga blästringssystem kan eftermonteras med HUBert, höj- och sänkanordningen.

Här kan du läsa mer om RUMPs produkter för blästring:
Blästerconveyors
Kompakta blästerlösningar som Capsor
Precisionsblästring

Ta en kontakt så berättar vi mer om RUMPs lösningar för blästring. Vi har jobbat med Rumps produktsortiment i över 10 år!

Nyhetsarkiv

Du känner väl till Pekoteks MOBL, mobila ytbehandlingslösningar?

Pekotek MOBL är en transportabel 2-i-1-universalkammare som låter dig blästra, måla och torka allt i samma kammare - praktiskt taget var som helst. Den här mobila allt-i-ett-lösningen kan installeraras snabbt och manövreras på 48 timmar - och den är bara hälften så...

Voortman V807 – Arbeta säkert utan att förlora i produktivitet

Med en Voortman V807 robot för skärning av stålprofiler kan du ladda och lossa material från respektive station utan att produktionen störs. Det ger en god arbetsmiljö och hög säkerhet för personalen samtidigt som produktiviteten bibehålls. Säkerhet utan att tumma på...

Voortman – Mot nya ambitiösa mål 2024

Bland de ambitiösa mål Voortman Steel Machinery sätter för 2024 märks engagemang för innovation, kvalitet och kundservice. En del i detta är lansering av flera nya produkter, tjänster och mjukvarulösningar. Ambitiösa mål för 2024 Under det senaste året har vi växt och...

Annons i ytforum för Pekoteks blästringslösningar

Visst har du sett vår annons i ytforum 8 2023! Vi lyfter Pekoteks lösningar för blästring med vass teknik, hög hållbarhet och svårslagen kostnadseffektivitet. Pekotek har över 400 enheter för ytbehandling i drift och har över 25 års erfarenhet av pålitlig och effektiv...

Kan vi hjälpa dig?