Produktnyhet från RUMP som förenklar hanteringen av blästringsdetaljer

apr 21, 2023

Nu kan vi berätta om en produktnyhet för monorailsystem från RUMP som förenklar lastning och lossning av blästringsdetaljer.

Lösningen för höjning och sänkning av CAPSOR®-maskinernas transportvagn underlättar lastning och lossning av arbetsstyckena på stativet eller vagnen upp till en total maxlast på 400 kg.

Enheten kan installeras antingen på vänster eller höger sida av Y-switchen på monorailsystemet eller alternativt på båda sidor. Monorail-ställningen kompletteras vanligtvis med en extra ändstödsbalk för stabilisering. Den drivs av en 0,55 kW växelmotor, som manövreras manuellt med upp/ner-knappar

Befintliga blästringssystem kan eftermonteras med HUBert, höj- och sänkanordningen.

Här kan du läsa mer om RUMPs produkter för blästring:
Blästerconveyors
Kompakta blästerlösningar som Capsor
Precisionsblästring

Ta en kontakt så berättar vi mer om RUMPs lösningar för blästring. Vi har jobbat med Rumps produktsortiment i över 10 år!

Nyhetsarkiv

Pekotek – Modernisering av blästerkammare för ANDRITZ

Pekotek genomförde moderniseringen av blästerkammaren, vilket ökade produktionskapaciteten vid ANDRITZ Savonlinna Works till dagens produktionskrav. Det utmanande projektet slutfördes enligt tidsschemat. Pekotek Oy utformade och genomförde en omfattande modernisering...

Pekotek levererar ytbehandlingssystem som fördubblar NTcabs produktion

I takt med att NTcabs produktion växte var det naturligt att bygga nya produktionsanläggningar och söka mer funktionella ytbehandlingslösningar. Valet föll på Pekotek som leverantör. Bakgrund till projektet NTcab från Nivala är, liksom Pekotek, ett industriföretag som...

Voortman Webbinar 29/6 – Bli ett proffs på fasskärning!

Följ med oss den 29 juni 2023 för ett webbseminarium som hjälper dig att bemästra konsten att fasskära som ett proffs! Voortman Steel Machinery och Hypertherm samarbetar återigen för att dela med sig av sin samlade kunskap, tips och expertis för att skapa...

Korrosionsmålning – Planera och välj rätt teknisk lösning

Korrosionsmålning handlar om att skapa en skyddande beläggning som förhindrar att rost bildas på stål eller järn. Korrosion kan förhindras genom att använda korrosionsskyddande färg som innehåller korrosionspigment och genom att måla en tillräckligt stor katodiskt...

Kan vi hjälpa dig?