Vårt samarbete med Pekotek syns nu i NORDPROFFS och som bilaga till Dagens Industri

mar 24, 2023

Idag finns en artikel om samarbetet med Richard Steen och Pekotek i tidskriften NORDPROFFS som går ut som bilaga ihop med Dagens Industri.

I artikeln lyfts Pekoteks innovativa teknik, kunnande och potentialen att nå ut bredare i Sverige och på hela den nordiska marknaden.

På Richard Steen AB är vi glada för samarbetet och märker hur det stärker vårt eget erbjudande och ger möjlighet till nya och efterfrågade lösningar för våra kunder.

Pekoteks MOBL koncept är verkligt innovativt

Den senaste MOBL systemet med friblästringskammare är levererad till en svensk gruvutrustningstillverkare i Finland under Januari månad. Anläggningen är mobil och anpassad till kundens önskemål med öppningsbara väggar och takgenomgång.

Det som är speciellt med mobil 2 i 1 multi är att du kan blästra, måla och torka i samma kammare i stort sett var som helst. Pekoteks patenterade återvinningssystem vid blästring är baserat på luftassisterat återvinning vilket tillåter målning i samma kammare.

Läs mer om mobila lösningar för blästring och målning här.

Du kan även läsa hela artikeln i NORDPROFFS på webben:
https://wematchu.com/fi/rooms/15/international/articles/7067/pekotek-oy-nordens-med-innovativa-industrimalningslosningar-redan-for-40-ar-sedan

Bild-Mobil-blästring-i-NORDPROFFS

Nyhetsarkiv

Pekotek – Modernisering av blästerkammare för ANDRITZ

Pekotek genomförde moderniseringen av blästerkammaren, vilket ökade produktionskapaciteten vid ANDRITZ Savonlinna Works till dagens produktionskrav. Det utmanande projektet slutfördes enligt tidsschemat. Pekotek Oy utformade och genomförde en omfattande modernisering...

Pekotek levererar ytbehandlingssystem som fördubblar NTcabs produktion

I takt med att NTcabs produktion växte var det naturligt att bygga nya produktionsanläggningar och söka mer funktionella ytbehandlingslösningar. Valet föll på Pekotek som leverantör. Bakgrund till projektet NTcab från Nivala är, liksom Pekotek, ett industriföretag som...

Voortman Webbinar 29/6 – Bli ett proffs på fasskärning!

Följ med oss den 29 juni 2023 för ett webbseminarium som hjälper dig att bemästra konsten att fasskära som ett proffs! Voortman Steel Machinery och Hypertherm samarbetar återigen för att dela med sig av sin samlade kunskap, tips och expertis för att skapa...

Korrosionsmålning – Planera och välj rätt teknisk lösning

Korrosionsmålning handlar om att skapa en skyddande beläggning som förhindrar att rost bildas på stål eller järn. Korrosion kan förhindras genom att använda korrosionsskyddande färg som innehåller korrosionspigment och genom att måla en tillräckligt stor katodiskt...

Kan vi hjälpa dig?