Följ med på ett unikt kundevent 25 + 26/5 på Voortman Steel Machinery utanför Amsterdam!

mar 13, 2023

Vi är glada att kunna bjuda in dig till ett unikt kundevent på Voortman Steel Machinery. Detta tvådagarsevenemang kommer att äga rum torsdagen den 25 maj och fredagen den 26 maj och är ett utmärkt tillfälle att få en djupgående titt på företaget, produkterna och tjänsterna.

TORSDAG – 25 MAJ

Börja dagen med ett varmt välkomnande och kaffe, följt av en introduktion till Voortman Steel achinery. Lär känna Voortmans erfarenhet och se de olika funktionerna i Voortman Steel Construction, ett av de största ståltillverkningsföretagen i Nederländerna!

Få en förstahandstitt på Voortmans egen tillverkningsanläggning och se den innovativa tekniken som används i deras automatiska monterings- och svetsprocesser på Voortman Fabricator. Upptäck hur Voortmans engagemang för egen produktion och montering garanterar produkter av högsta kvalitet. På eftermiddagen kommer du att delta i produktpresentationer där vi kommer att dela uppdateringar om den senaste marknadsutvecklingen. Avsluta dagen med att se Voortman-maskinerna i aktion, med hjälp av live-maskindemonstrationer som hålls i Voortman Experience Center.

FREDAG – 26 MAJ

Besök två av våra uppskattade kunder, Reijrink Steel Construction och MWA Smart Steel Solutions.

Reijrink Steel Construction är en framstående ståltillverkare som rankas bland de 5 mest automatiserade stålkonstruktionsföretagen i Nederländerna. För att uppnå detta investerade de i ett helautomatiskt split-system, bestående av en Voortman VSB-slungblästringmaskin, V631-profilborrnings- och fräsmaskin, V704-layoutmarkeringsmaskin, två Voortman sågar och Voortman Fabricator automatiska svetssystem. Med Fabricators ankomst har Reijrinks mål att helt automatisera produktionen förverkligats, flytta dem närmare en smart fabrik och förbättrad produktionseffektivitet.

Dessutom har de en Voortman V550-7 platt- och vinkelklippmaskin, en Voortman V320 och Voortman V325 portalskärbord med berbetning. Du kommer att bli förvånad över hur mycket det finns att se.

MWA Smart Steel Solutions, ett skär- och stålbearbetningsföretag, har investerat i ett skärbord med dubbla linjer som inkluderar en Voortman V304 plasmaskärmaskin och en Voortman V310 plåtborrnings- och skärmaskin, för att bli en one-stop-shop för sina kunder. Företaget har ökat flexibiliteten och lagt till processer som borrning, försänkning, gängning, motborrning och försänkning , vilket gör det möjligt för dem att uppfylla sina kunders hela behov, snarare än bara en del av det.

Vill du följa med?

Vi är glada att kunna informera dig om att kostnaderna för resor/transporter mellan Voortman – hotell – flygplats, hotellboende (bokat av Voortman), luncher och middag på torsdag kommer att täckas av Voortman. Kostnader för flyg och resor till Nederländerna är för din egen räkning. Ankomst- och pendelarrangemang från Amsterdam Schiphol flygplats kommer att ordnas när evenemangen närmar sig.

Vi ser fram emot att välkomna dig och hoppas att du kommer att dra nytta av denna möjlighet att lära dig mer om Voortman Steel Machinery och deras produkter, lösningar och tjänster.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta Mats Englund, mats@richardsteen.se, Tel: 033-276200, Mob: 0703-296222.

Nyhetsarkiv

Voortman V807 – Arbeta säkert utan att förlora i produktivitet

Med en Voortman V807 robot för skärning av stålprofiler kan du ladda och lossa material från respektive station utan att produktionen störs. Det ger en god arbetsmiljö och hög säkerhet för personalen samtidigt som produktiviteten bibehålls. Säkerhet utan att tumma på...

Voortman – Mot nya ambitiösa mål 2024

Bland de ambitiösa mål Voortman Steel Machinery sätter för 2024 märks engagemang för innovation, kvalitet och kundservice. En del i detta är lansering av flera nya produkter, tjänster och mjukvarulösningar. Ambitiösa mål för 2024 Under det senaste året har vi växt och...

Annons i ytforum för Pekoteks blästringslösningar

Visst har du sett vår annons i ytforum 8 2023! Vi lyfter Pekoteks lösningar för blästring med vass teknik, hög hållbarhet och svårslagen kostnadseffektivitet. Pekotek har över 400 enheter för ytbehandling i drift och har över 25 års erfarenhet av pålitlig och effektiv...

Pekotek – Modernisering av blästerkammare för ANDRITZ

Pekotek genomförde moderniseringen av blästerkammaren, vilket ökade produktionskapaciteten vid ANDRITZ Savonlinna Works till dagens produktionskrav. Det utmanande projektet slutfördes enligt tidsschemat. Pekotek Oy utformade och genomförde en omfattande modernisering...

Pekotek levererar ytbehandlingssystem som fördubblar NTcabs produktion

I takt med att NTcabs produktion växte var det naturligt att bygga nya produktionsanläggningar och söka mer funktionella ytbehandlingslösningar. Valet föll på Pekotek som leverantör. Bakgrund till projektet NTcab från Nivala är, liksom Pekotek, ett industriföretag som...

Kan vi hjälpa dig?