Ny energieffektiv ytbehandlingslinje från Pekotek till David Brown Santasalos nya fabrik

feb 16, 2023

Pekotek har levererat en energieffektiv ytbehandlingslinje med våtmålning och torkkammare till David Brown Santasalos nya fabrik i Jyväskylä.

Pekotek skapar ett mervärde genom sina energieffektiva lösningar

I lösningen är båda kamrarna för torkning är utrustade med effektiv värmeåtervinning och gasövervakningssystem, vilket gör den till den mest energieffektiva våtmålningslösningen på marknaden.

Behöver du flexibila och anpassade lösningar är Pekotek en stark partner

Målerilösningen utformades efter kundens behov utan kompromisser. Det speciella med leveransen är de stora öppningsbara dörrarna och takluckor, som möjliggör ytbehandling av stora växellådor på linjen.

Precision när det kommer till leverans och tidplan

Mycket tid lades ner på att planera linjen tillsammans med kunden och som ett resultat av detta avslutade vi projektet snyggt inom överenskommen tidsplan. Pekoteks ambition är att dra nytta av våra kunders resurser i kombination med våra egen erfarenhet, det ger ett starkt resultat.

Läs mer här om Pekoteks lösningar för våtmålning och sprutmålning.

Ta en kontakt så berättar vi mer om projektet och hur vi kan hjälpa er med bra lösningar för ytbehandling.

Nyhetsarkiv

Voortman V807 – Arbeta säkert utan att förlora i produktivitet

Med en Voortman V807 robot för skärning av stålprofiler kan du ladda och lossa material från respektive station utan att produktionen störs. Det ger en god arbetsmiljö och hög säkerhet för personalen samtidigt som produktiviteten bibehålls. Säkerhet utan att tumma på...

Voortman – Mot nya ambitiösa mål 2024

Bland de ambitiösa mål Voortman Steel Machinery sätter för 2024 märks engagemang för innovation, kvalitet och kundservice. En del i detta är lansering av flera nya produkter, tjänster och mjukvarulösningar. Ambitiösa mål för 2024 Under det senaste året har vi växt och...

Annons i ytforum för Pekoteks blästringslösningar

Visst har du sett vår annons i ytforum 8 2023! Vi lyfter Pekoteks lösningar för blästring med vass teknik, hög hållbarhet och svårslagen kostnadseffektivitet. Pekotek har över 400 enheter för ytbehandling i drift och har över 25 års erfarenhet av pålitlig och effektiv...

Pekotek – Modernisering av blästerkammare för ANDRITZ

Pekotek genomförde moderniseringen av blästerkammaren, vilket ökade produktionskapaciteten vid ANDRITZ Savonlinna Works till dagens produktionskrav. Det utmanande projektet slutfördes enligt tidsschemat. Pekotek Oy utformade och genomförde en omfattande modernisering...

Pekotek levererar ytbehandlingssystem som fördubblar NTcabs produktion

I takt med att NTcabs produktion växte var det naturligt att bygga nya produktionsanläggningar och söka mer funktionella ytbehandlingslösningar. Valet föll på Pekotek som leverantör. Bakgrund till projektet NTcab från Nivala är, liksom Pekotek, ett industriföretag som...

Kan vi hjälpa dig?