Ny energieffektiv ytbehandlingslinje från Pekotek till David Brown Santasalos nya fabrik

feb 16, 2023

Pekotek har levererat en energieffektiv ytbehandlingslinje med våtmålning och torkkammare till David Brown Santasalos nya fabrik i Jyväskylä.

Pekotek skapar ett mervärde genom sina energieffektiva lösningar

I lösningen är båda kamrarna för torkning är utrustade med effektiv värmeåtervinning och gasövervakningssystem, vilket gör den till den mest energieffektiva våtmålningslösningen på marknaden.

Behöver du flexibila och anpassade lösningar är Pekotek en stark partner

Målerilösningen utformades efter kundens behov utan kompromisser. Det speciella med leveransen är de stora öppningsbara dörrarna och takluckor, som möjliggör ytbehandling av stora växellådor på linjen.

Precision när det kommer till leverans och tidplan

Mycket tid lades ner på att planera linjen tillsammans med kunden och som ett resultat av detta avslutade vi projektet snyggt inom överenskommen tidsplan. Pekoteks ambition är att dra nytta av våra kunders resurser i kombination med våra egen erfarenhet, det ger ett starkt resultat.

Läs mer här om Pekoteks lösningar för våtmålning och sprutmålning.

Ta en kontakt så berättar vi mer om projektet och hur vi kan hjälpa er med bra lösningar för ytbehandling.

Nyhetsarkiv

Pekotek – Modernisering av blästerkammare för ANDRITZ

Pekotek genomförde moderniseringen av blästerkammaren, vilket ökade produktionskapaciteten vid ANDRITZ Savonlinna Works till dagens produktionskrav. Det utmanande projektet slutfördes enligt tidsschemat. Pekotek Oy utformade och genomförde en omfattande modernisering...

Pekotek levererar ytbehandlingssystem som fördubblar NTcabs produktion

I takt med att NTcabs produktion växte var det naturligt att bygga nya produktionsanläggningar och söka mer funktionella ytbehandlingslösningar. Valet föll på Pekotek som leverantör. Bakgrund till projektet NTcab från Nivala är, liksom Pekotek, ett industriföretag som...

Voortman Webbinar 29/6 – Bli ett proffs på fasskärning!

Följ med oss den 29 juni 2023 för ett webbseminarium som hjälper dig att bemästra konsten att fasskära som ett proffs! Voortman Steel Machinery och Hypertherm samarbetar återigen för att dela med sig av sin samlade kunskap, tips och expertis för att skapa...

Korrosionsmålning – Planera och välj rätt teknisk lösning

Korrosionsmålning handlar om att skapa en skyddande beläggning som förhindrar att rost bildas på stål eller järn. Korrosion kan förhindras genom att använda korrosionsskyddande färg som innehåller korrosionspigment och genom att måla en tillräckligt stor katodiskt...

Kan vi hjälpa dig?