Du vet väl att Pekotek har lanserat en ny lösning för mobila blästringsrum!

dec 22, 2022

På PaintExpo 2022 i Karlsruhe Tyskland lanserade Pekotek sitt nya MOBL 2-in-1 blästringsrum.

Detta är containerbyggda blästerrum, där målning och tork kan levereras som färdiga, transportabla enheter. En hel produktionslinje monteras efter kapacitetsbehov. De minsta enheterna implementeras i en sjöcontainer och de större i stålramade prefabricerade containrar. Här är nyckelfaktorer att med hög flexibilitet kunna erbjuda lackerings och blästringsläsningar för ytbehandling av plåtdetaljer. När kapaciteten är tillräcklig kan hela målningsprocessen från blästring till torkning utföras i ett och samma utrymme.

Maria Smura Marketing Manager at Pekotek Oy beskriver stämningen på mässan; ”Diskussionerna på mässan var riktigt givande, liksom intresset för både vårt patenterade blästringssystem och vår mobila MOBL-kammare. Kommentarer som ”Jag har aldrig sett något liknande” på en så stor mässa är mycket positivt och bådar gott för denna mobila blästringslösning.”

Läs mer om våra mobila lösningar för blästring!

Nyhetsarkiv

Voortman Webbinar 29/6 – Bli ett proffs på fasskärning!

Följ med oss den 29 juni 2023 för ett webbseminarium som hjälper dig att bemästra konsten att fasskära som ett proffs! Voortman Steel Machinery och Hypertherm samarbetar återigen för att dela med sig av sin samlade kunskap, tips och expertis för att skapa...

Korrosionsmålning – Planera och välj rätt teknisk lösning

Korrosionsmålning handlar om att skapa en skyddande beläggning som förhindrar att rost bildas på stål eller järn. Korrosion kan förhindras genom att använda korrosionsskyddande färg som innehåller korrosionspigment och genom att måla en tillräckligt stor katodiskt...

Richard Steen AB stöder Nattvandrarna 2023!

Vi är stolta att kunna stödja Nattvandrarna under 2023! Vi ser behovet av deras fina insatser till stöd för samhället och våra ungdomar. Nattvandrarnas gula jacka har blivit en etablerad trygghetssymbol för ungdomar som vistas på stan på kvällar och nätter....

Produktnyhet från RUMP som förenklar hanteringen av blästringsdetaljer

Nu kan vi berätta om en produktnyhet för monorailsystem från RUMP som förenklar lastning och lossning av blästringsdetaljer. Lösningen för höjning och sänkning av CAPSOR®-maskinernas transportvagn underlättar lastning och lossning av arbetsstyckena på stativet eller...

Kan vi hjälpa dig?